Samenwerkingen

Gepubliceerd op 28 mei 2024 om 10:05

Om meer naamsbekendheid te genereren is het nodig om met verschillende partijen een verbinding aan te gaan. Mijn eerste samenwerking was met Jeroen Morsinkhof, ook wel bekend als Mosje. De eerste keer... en wat voor een keer. Na een korte voorbereiding en installatie in de galerie was het maart 2021 zover. Voor de eerste keer mocht ik de deuren openen van mijn kleine huiskamer galerie. Natuurlijk is er dan de stille hoop dat de eerste keer goed bezocht gaat worden. Aan reclame ontbrak het niet. Via de socials, het plaatselijke Wegdam Nieuws en zelfs de Twentse Krant is veel ruchtbaarheid gegeven aan de eerste editie van Galerie Kunst Uit Twente. 

Intussen hebben meerdere edities van Kunst Uit Twente met succes plaatsgevonden. Alle edities met makers uit de streek Twente, maar ook een aantal makers vanuit de Achterhoek. 

Geregeld spring ik op de motor om op bezoek te gaan bij galerieën en exposities. Hierdoor worden nieuwe ideeën en inspiraties aangewakkerd. Ook door in gesprek te komen met andere makers kan de invalshoek van sommige kunst anders bekeken worden. Details in werken vind ik erg mooi. Door de juiste materialen met elkaar te combineren en het samen te laten komen in het geheel krijgt het werk meestal meer diepgang. 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.