MKB Clickservice

Ruim een jaar geleden ben ik in zee gegaan met MKB Clickservice. Een kennis van mij maakte de (terechte) opmerking dat ik alles zelf en in eigen beheer wou doen. Nog geen week na deze opmerking werd ik gebeld door iemand van MKB Clickservice dat ze speciaal voor mij, als startend ondernemer, een mooi aanbod had om mijn vindbaarheid te verbeteren op het internet. Contract getekend, landingspagina werd gemaakt... en toen was de koek op. Radiostilte...

Lees meer »

Samenwerkingen

Om meer naamsbekendheid te genereren is het nodig om met verschillende partijen een verbinding aan te gaan. Mijn eerste samenwerking was met Jeroen Morsinkhof, ook wel bekend als Mosje. De eerste keer... en wat voor een keer. Na een korte voorbereiding en installatie in de galerie was het maart 2021 zover. Voor de eerste keer mocht ik de deuren openen van mijn kleine huiskamer galerie. Natuurlijk is er dan de stille hoop dat de eerste keer goed bezocht gaat worden. Aan reclame ontbrak het niet. Via de socials, het plaatselijke Wegdam Nieuws en zelfs de Twentse Krant is veel ruchtbaarheid gegeven aan de eerste editie van Galerie Kunst Uit Twente. 

Lees meer »

Over Tom de Jong (TuulkTom)

Mijn naam is Tom de Jong, geboren 5 maart 1979 te Hengelo (O)

Ik ben woonachtig te Hengevelde, waar ik thuis aan de Ruurstraat mijn kleine gezellige huiskamer galerie heb. 

In het dagelijks leven ben ik docent in een gesloten jeugdzorg instelling. Hier verzorg ik (hoe kan het ook anders?) de vakken wis,- en natuurkunde én metaaltechniek. De leerlingen die ik voor mij heb zijn doorgaans in de leeftijd van 14 tot 18 jaar. Binnen de school hanteren wij het principe: Elk kind, 1 plan. Op deze manier proberen wij onze jeugdigen te kunnen begeleiden richting het ROC niveau 1 diploma. 

Voor mij is het een bewuste keuze geweest zelf geen kinderen te willen. Ook mijn partner, Anne, met wie ik een lat relatie heb staat hier hetzelfde in. De kinderen die ik dagelijks voor mijn neus heb zie ik als kleine broertjes en zusjes. 

Door de jaren heen heb ik veel mooie cursussen mogen volgen en van daaruit veel mogen leren. Door een goede band met een leerling op te kunnen bouwen heb je verschillende eigenschappen nodig. Ik werk samen met de jongens. Door de sfeer positief te houden is bijna alles binnen een gezonde leeromgeving mogelijk. 

Zo'n 10 jaar geleden ben ik begonnen met het maken van 'leuke dingetjes'. Spelenderwijs heb ik de afgelopen jaren een aantal werken gemaakt. Door verschillende soorten materiaal en afwijkende bewerkingsprocessen toe te passen probeer ik telkens mijn 'handtekening' te vergroten.

Intussen hang ik in een aantal prachtige en vooraanstaande kunst galerieën:

  • Galerie Ton Schulten (Ootmarsum)
  • Galerie Pots (Delden) 
Lees meer »